Dansstudio Simone

 

contact   

Impressie van mijn animatiejob in Frankrijk zomer 2014 (Liedewei)

Wat ik deze zomer heb gedaan? Elke dag begon ik met een buikspierkwartier. Ik gaf ook 2 danslessen per dag en hielp ook mee met andere activiteiten samen met de rest van het animatieteam, zoals bijvoorbeeld Minidisco, Splashdance in het zwembad en de avondactiviteiten zoals Bingo, muziekquiz, Open podium... Daarnaast hadden we ook elke week een voorstelling die we met het hele animatieteam opvoerden. De ene week was dat de enige echte musical: Grease (waar ik ook de choreografie voor mocht maken) en de andere week een Sketchshow. Wat ik eraan heb gehad? Terwijl ik eerst eerder een teruggetrokken meisje was, ben ik nu veel spontaner geworden, want ik was als animatrice het aanspreekpunt van heel veel campinggasten. Na alle ervaring die ik deze zomer heb opgedaan, sta ik nu zelfverzekerd voor de klas. 

Ik heb geleerd om mezelf goed te organiseren door mijn eigen lesroosters te maken, niet te perfectionistisch te zijn,  te improviseren en niet bang te zijn als ik niet goed voorbereid ben. Daarnaast was ik al flexibel maar op de camping leerde ik waar dit echt voor nodig is. Want wat doe je als het plots regent en er zijn wel mensen die willen dansen? Ik heb ook leren lesgeven aan verschillende leeftijdsgroepen, soms  tegelijk en in verschillende talen

Tot slot heb ik er mooie en blijvende vriendschappen aan overgehouden. 
Het was de mooiste zomer van mijn leven met herinneringen die ik altijd zal blijven koesteren.

Hoe ik daar ben terechtgekomen? Op school zag ik de posters hangen die reclame maakten voor deze unieke kans. Daardoor heb ik contact opgenomen met Simone Beerthuizen en na een positieve sollicitatie werd ik aangenomen voor de job.
Is dit iets voor jou? Neem dan contact op met Simone Beerthuizen voor een sollicitatie en misschien word jij deze zomer dan wel de held van de camping!

Dansstudio Simone - Dorpsdijk 2, 3237 LC Vierpolders - Inschrijving K.v.K. nr. 51845881- Bankrek.nr. NL42ABNA 0414 981 421 - Privacy